Habi Kft. MTZ traktor alkatrészek kis és nagykereskedelme - 6400 Kiskunhalas, Szegedi út 71-73. - Tel.:77/426-335, Fax:77/999-630, E-mail:rendeles@habi.hu

A vásárláshoz, kérjük jelentkezzen be!
English
Keresés
Keresõ használata
Használhatja bal oldalon a Termékek menüt, ahol termékkategóriánkénti lebontásban nézheti át kínálatunkat, vagy a Termékek menü felett található keresőt, amiben cikkszám, cikknév valamint gyártói cikkszám alapján kereshet az kínálatban. Fontos megjegyezni, hogy gyártói cikkszámra történő keresés esetén kérjük, csak az első kötőjelet követő számrészt (pl.: 80-3512123 -ból csak a 3512123) írja be a keresőbe, mert így több találatot kap a keresés eredményeként.
Termékek
Skip Navigation LinksKezdő oldal > Termékcsoportok > Komplett munkagépek
RÉSZLETES LEÍRÁS

Tárcsa függesztett csipkés 2,6 m HBR

Tárcsa függesztett csipkés 2,6 m HBR
HBR termékek:
A vevői igények magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében a cég létrehozta saját kereskedelmi márkáját HBR márkanév alatt. A termékeket cégünk gyártatja, ezzel is minőséget és kiemelkedő garanciális hátteret biztosítva minden ügyfelünknek a kedvező árak megtartása mellett.
Termékleírás:
Ez a munkagép egyaránt alkalmas tarlóhántásra, szántás elmunkálásra, és szőlő-gyümölcstermesztésben sorközművelésre egyaránt.
Függesztett tárcsákat széles kőrben készítenek különböző gyártók, és talán még házilag is. Ezek elég gyakran az alapanyag költség alacsonyan tartása miatt, könnyebbre, vékonyabb vázszerkezetűre sikerednek. Ezért kezdtünk ennek a masszív, kiváló munkát végző munkagépnek a gyártásába.
A követelmény az volt a géppel szemben, hogy megfelelő súlyánál fogva, különböző pótsúlyok (pl: betongerenda) felszerelése nélkül is jól funkcionáljon. Megfelelő legyen a munkamélység, kellőképpen aprítsa a tarló és gyökérmaradványokat,  kivágja a gyomokat. Ezeket az erős váz, a két sorban „V” elrendezéssel elhelyezkedő tárcsatagok, valamint az egyenként 6 kg súlyú öntvény távtartókkal érjük el.
Ez a tárcsás eszköz 80-90 lóerős géppel üzemeltethető a leghatékonyabban.
Az erőgéphez kapcsolása, a három pont felfüggesztéssel történik. Az összekapcsolás után be kell állítani a traktor függesztő rúdjainak segítségével a hossz és keresztirányú vízszintet. Az első és hátsó tárcsatagok a traktor és a munkagép hossztengelyéhez képest szöget zárnak be. Ezzel lehet a forgatás minőségét állítani, nagyon lényeges, hogy a két tag azonos szőget zárjon be. A tárcsatagokat a vázon a tárcsatengelyek irányában is lehet állítani, lényeges, hogy az első tag két levele közé essen a hátsó levél éle, tehát ne ugyanazon barázdában haladjanak.
Műszaki adatok:
Váz: 100x100 és 120x60 vastag falú zártszelvény
Tárcsalapok: 2x11 db csipkés 560x5-ös tárcsalap 36 mm-es tengelyen
Tartóbakok: 2x3 db dupla felfogató pántos
Csapágyazás: 2x3 ST 740-es 36-os négyszög csapágy
Tárcsa távtartók: 230mm hosszúságú 21 db, darabonként 6 kg-os öntvény
Összsúly:810 kg
Cikkszám: 98659
Gyári cikkszám: HDF 2,6 HBR
Ár (Nettó): 392 000 HUF
Ár (Bruttó): 497 840 HUF
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett Jelszó
LiveZilla Live Chat Software
 
 
 
Hírek
2013. február 20.
Ide kattintva bővebben tájékozódhat a regisztrációról valamint az aktivációs folyamat menetéről.
Korábbi híreink