language Magyar

Márkáink

Ferbo Ferbo
A Ferbo volt az első olaszországi vállalat, amely professzionális öntözőgépeket gyártott. A széles és differenciált gyártási paletta alkalmazkodik a vevők igényeihez.
Machinery Guide Machinery Guide https://machineryguide.hu
MachineryGuide eszközök és szoftverek oly módon lettek tervezve, hogy azok mint önálló egységek és mint összefüggő rendszerek is képesek legyenek működni. Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak (Bluetooth vagy WiFi hálózatokon keresztül), hogy a felszerelésük egyszerűbb és gyorsabb legyen.
WESEM WESEM
A WESEM 1977 óta látja el lámpákkal a mezőgazdasági gépeket és gépjárműveket. A WESEM lámpák kiváló minőségét képzett szakemberek, egy modern géppark, saját kutatási és fejlesztési osztály és egy jól felszerelt vizsgáló és mérő laboratórium garantálják. A Lengyelországban tervezett és gyártott WESEM termékeknél sikeresen ötvözzük a modern tervezési trendeket a legújabb műszaki megoldásokkal. Ezenkívül, a kiváló ár érték arány miatt a WESEM lámpáit számos OEM gyártó, valamint a világ különböző részein található alkatrész nagykereskedők is használják. A WESEM hagyományosan nagy hangsúlyt helyez ügyfelei igényeire. Rugalmasságának és innovációjának köszönhetően képes kielégíteni az ügyfelek legbonyolultabb igényeit is. A Wesem elkötelezett a minőségi termékek gyártásában az új valamint meglévő ügyfelei számára egyaránt.