Magyar

Márkáink

Ferbo Ferbo https://webaruhaz.habi.hu/ferbo-fferbo.html
A Ferbo volt az első olaszországi vállalat, amely professzionális öntözőgépeket gyártott. A széles és differenciált gyártási paletta alkalmazkodik a vevők igényeihez.
FJ Dynamics FJ Dynamics https://webaruhaz.habi.hu/fj-dynamics-ffjdynamics.html
Az FJDynamics (FJD) egy világméretű robotikai vállalat, mely a fejlett informatikai megoldások, modern automatizálás, precíziós mezőgazdaság területein tevékenykedik. Céljuk a teljes körű autonóm és digitális megoldások nyújtása az ipari automatizáció és intelligencia terén, kiterjedve a mezőgazdaságra, erdészetre, állattenyésztésre, halászatra és az építőiparra. Az FJ Dynamics elkötelezett a hagyományos iparágak digitalizációjának és intelligencia-fejlesztésének támogatása iránt, azáltal, hogy végső soron hatékonyságnövekedést és költségcsökkentést ér el. Az FJ Dynamics automata kormányzási rendszer GNSS és RTK használatával navigálja a traktorokat egyenes vonalak, görbék vagy koncentrikus körök mentén, egy hüvelyken (2,5 cm) belüli pontossággal. Ez az automatikus kormányzás a traktorok, betakarítógépek és egyéb mezőgazdasági gépek széles skálájával használható. A robotkormányzási készlet bármilyen márkájú és típusú traktorba beszerelhető. Nem számít, hogy a traktor melyik évjáratból való, vagy akár fülke nélküli, az FJ Dynamics készletet be lehet építeni!
Machinery Guide Machinery Guide https://webaruhaz.habi.hu/machinery-guide-fmachineryguide.html
MachineryGuide eszközök és szoftverek oly módon lettek tervezve, hogy azok mint önálló egységek és mint összefüggő rendszerek is képesek legyenek működni. Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak (Bluetooth vagy WiFi hálózatokon keresztül), hogy a felszerelésük egyszerűbb és gyorsabb legyen.
WESEM WESEM
A WESEM 1977 óta látja el lámpákkal a mezőgazdasági gépeket és gépjárműveket. A WESEM lámpák kiváló minőségét képzett szakemberek, egy modern géppark, saját kutatási és fejlesztési osztály és egy jól felszerelt vizsgáló és mérő laboratórium garantálják. A Lengyelországban tervezett és gyártott WESEM termékeknél sikeresen ötvözzük a modern tervezési trendeket a legújabb műszaki megoldásokkal. Ezenkívül, a kiváló ár érték arány miatt a WESEM lámpáit számos OEM gyártó, valamint a világ különböző részein található alkatrész nagykereskedők is használják. A WESEM hagyományosan nagy hangsúlyt helyez ügyfelei igényeire. Rugalmasságának és innovációjának köszönhetően képes kielégíteni az ügyfelek legbonyolultabb igényeit is. A Wesem elkötelezett a minőségi termékek gyártásában az új valamint meglévő ügyfelei számára egyaránt.