Habi Kft. MTZ traktor alkatrészek kis és nagykereskedelme - 6400 Kiskunhalas, Szegedi út 71-73. - Tel.:77/426-335, Fax:77/999-630, E-mail:rendeles@habi.hu

A vásárláshoz, kérjük jelentkezzen be!
English
Keresés
Keresõ használata
Használhatja bal oldalon a Termékek menüt, ahol termékkategóriánkénti lebontásban nézheti át kínálatunkat, vagy a Termékek menü felett található keresőt, amiben cikkszám, cikknév valamint gyártói cikkszám alapján kereshet az kínálatban. Fontos megjegyezni, hogy gyártói cikkszámra történő keresés esetén kérjük, csak az első kötőjelet követő számrészt (pl.: 80-3512123 -ból csak a 3512123) írja be a keresőbe, mert így több találatot kap a keresés eredményeként.
Termékek

Adatkezeléssel kapcsolatos kérelem

A regisztrációs során megadott személyes adatok kezelése az aktuális adatvédelmi irányelveknek megfelelően, az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig a Habi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által történik.

A Habi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Ön által megadott személyes adatokat harmadik fél részére – ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulása nélkül – nem adja ki, illetve a fenti céloktól eltérő módon nem használja fel. Személyes adatait az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az Ön által benyújtott törlési kérelmet követően a lehető legrövidebb időn belül (de a kérelem kézhezvételétől számított legkésőbb 20 munkanapon belül) törli a rendszeréből.

A Habi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által kezelt személyes adatainkat listázását, törlését vagy módosítását bármikor térítésmentesen kérheti az alábbi űrlap kitöltésével.

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett Jelszó
Állásajánlatok
LiveZilla Live Chat Software
 
John Deere kenőanyagok
Szállítási feltételek
BZTDA
Hydrosila
 
HBR
 
Traki szaki
Hírek
2020. május 05.
A HABI Kft. vidéki üzletei ismét a régi nyitvatartás szerint várják a vásárlókat, ez alól csak a...
2020. április 01.
Továbbra is biztosítjuk a mezőgazdasági gép és alkatrészellátást...
2020. január 17.
Több, mint 100 négyzetméteres kiállító helyszínünkön várjuk Önt szakképzett kollégáinkkal az AGROmashEXPO-n!
Korábbi híreink