language Magyar

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy partnereink a lehető leghamarabb, a vállalt határidő betartásával, kifogástalan állapotban megkapják az általuk megrendelt termékeket, ezért csomagjainkat az MPL Futárszolgálat szállítja házhoz. önnek a megrendelés leadásakor elég kiválasztania a Futárszolgálat szállítási módot és logisztikai részlegünkön a csomag mérete és súlya alapján az önnek legkedvezőbb megoldást fogják választani munkatársaink. Az alábbiakban megtekintheti a két futárszolgálatra vonatkozó díjszabást és a szállítási feltételeket.

 

MPL futárszolgálat logo

1., ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Amennyiben ön rendelését tárgynap 15:00 óra előtt adta le, úgy cégünk gondoskodik róla, hogy csomagja még aznap feladásra kerüljön a postán. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. újdonság, hogy februártól a csomagok szombati kiszállítására is van lehetőség. Amennyiben a kézbesítési időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat 2 munkanapon belül újra megkísérli a kézbesítést, az át nem vett legfeljebb 30 kg-os csomagokat 10 napig őrzi meg! Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

FIGYELEM!

Akkumulátorokat, folyékony és üvegárut nem áll módunk futárszolgálattal szállítani kizárólag saját gépjárművel. Kérjük ilyen igény esetén szíveskedjen felvenni a kapcsolatot rendelésfelvevő kollégánkkal. Köszönjük!

 

 

2., CSOMAGKÖVETÉS

Minden regisztrált vásárlónk, aki regisztrációjakor megadja mobiltelefonszámát, automatikus SMS üzenetben részesül a Magyar Postától amikor csomagját kézbesítésre átveszik. Az SMS tartalmazza a csomag RAGSZÁM -át, valamint a feladó nevét, melyek birtokában ön információkhoz juthat csomagja helyzetét illetően az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

Online:

Magyar Posta Zrt. - Nyomonkövetés

Telefonon:

06 40/31-32-33 (H-P: 8:00-19:00)

 

06 40/46-46-46 (H-P: 8:00-17:00)

 

 

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A csomag kibontását követően, amennyiben sérült árut talált a csomagolásban és valószínűsíthető, hogy szállítás közben sérült az alkatrész, kérjük minden esetben haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a helyi postával és jelentse be a történteket. A bejelentést követően a posta munkatársa felkeresi önt és jegyzőkönyvbe rögzíti a panaszt.

 

3., ÁTVÉTELI PONTOK

a, POSTÁN MARADÓ CSOMAG

Amennyiben megrendelése végén a megjegyzés rovatban jelzi, hogy ön postán maradó opcióval kéri a szállítást, akkor a kedvezőbb szállítási díj mellett csomagját nyitvatartási időben tudja átvenni az ország 2541 postahivatalában. A csomagfeladástól számítva 5 munkanapja van arra, hogy csomagját átvegye, Így nem szükséges otthon várni a csomag érkezését, hanem személyesen elmehet érte amikor ideje engedi.

 

b, MOL POSTAPONT (átvételi pontok listája)

A Magyar Posta és a MOL együttműködésének köszönhetően lehetősége van, hogy csomagját a kijelölt MOL kút bármelyikén átvegye nyitvatartási időben. Az átvevőhelyekből a legtöbb töltőállomás 24 órás nyitvatartással rendelkezik, illetve 14 kút 6-22 óráig tart nyitva, így akár tankolással egybekötve bármikor lehetősége nyílik a küldemény átvételére. MOL PostaPont-on történő kézbesítés kiválasztása esetén a maximális súlyhatárt 20 Kg-ban határozta meg a Magyar Posta.

 

ÖSSZESÍTETT DÍJTÁBLÁZAT:

 

Házhozszállítás   futárszolgálattal
Kategória Csomag tömege Házhozszállítás díjja
1. < 10kg 1 999 Ft
2. 10 - 20kg 2 499 Ft
3. 20 - 30kg 3 199 Ft
4. 30 - 50kg 5 699 Ft
5. 50 - 60kg 6 399 Ft
6. 60 - 90kg 9 599 Ft
7. 90 - 100kg 11 299 Ft
8. 100 - 200kg 21 599 Ft
9. 200kg < 22 199 Ft

 

40kg-nál nehezebb egységsúlyú terméket csak raklapos szállítással tudunk küldeni, amelynek díja 31.990 Ft. Ez alól kivételt képeznek a 60 kg-nál kisebb súlyú gumiabroncsok, amelyeket a díjtábla szerint tudunk küldeni.
Várható szállítási idő normál küldemények esetén 1-2 munkanap, raklapos küldemények és gumiabroncsok esetén 1-3 munkanap.
A szombati kiszállítást csak megyeszékhelyekre tudjuk biztosítani.

Az árak bruttó árak és magyarországi szállítási címekre érvényesek.
Külföldi szállítási címek esetén az rendelésfelvevők felveszik önnel a kapcsolatot a szállítási díjak előzetes egyeztetésével kapcsolatban.