Habi Kft. MTZ traktor alkatrészek kis és nagykereskedelme - 6400 Kiskunhalas, Szegedi út 71-73. - Tel.:77/426-335, Fax:77/999-630, E-mail:rendeles@habi.hu

A vásárláshoz, kérjük jelentkezzen be!
English
Keresés
Keresõ használata
Használhatja bal oldalon a Termékek menüt, ahol termékkategóriánkénti lebontásban nézheti át kínálatunkat, vagy a Termékek menü felett található keresőt, amiben cikkszám, cikknév valamint gyártói cikkszám alapján kereshet az kínálatban. Fontos megjegyezni, hogy gyártói cikkszámra történő keresés esetén kérjük, csak az első kötőjelet követő számrészt (pl.: 80-3512123 -ból csak a 3512123) írja be a keresőbe, mert így több találatot kap a keresés eredményeként.
Termékek
Tájékoztató adatbeviteli hibák kijavításáról

A regisztrációkor megadott belépési jelszót bejelentkezés után bármikor meg lehet változtatni a „BEÁLLÍTÁSOK” menüpontban. A regisztrációkor megadott adatok törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a rendszergazda@habi.hu e-mail címen, magánszemélyek esetében pedig bármikor lehetőség van a megadott adatok és cím(ek) módosítására a “BEÁLLÍTÁSOK” menüpontban.  A „Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. A megrendelés elküldését követően észlelt adatbeviteli hiba esetén ezt haladéktalanul jelezni kell az rendszergazda@habi.hu e-mail címen.

A regisztrációkor megadott adatainat törlését, módosítását, listázását bármikor térítésmentesen kérheti az alábbi linkre kattintva az "Adatkezeléssel kapcsolatos kérelem" űrlap kitöltésével és benyújtásával:

Adatkezeléssel kapcsolatos kérelem


Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett Jelszó
Állásajánlatok
LiveZilla Live Chat Software
 
John Deere kenőanyagok
Szállítási feltételek
BZTDA
Hydrosila
 
HBR
 
Traki szaki
Hírek
2020. május 05.
A HABI Kft. vidéki üzletei ismét a régi nyitvatartás szerint várják a vásárlókat, ez alól csak a...
2020. április 01.
Továbbra is biztosítjuk a mezőgazdasági gép és alkatrészellátást...
2020. január 17.
Több, mint 100 négyzetméteres kiállító helyszínünkön várjuk Önt szakképzett kollégáinkkal az AGROmashEXPO-n!
Korábbi híreink