Habi Kft. MTZ traktor alkatrészek kis és nagykereskedelme - 6400 Kiskunhalas, Szegedi út 71-73. - Tel.:77/426-335, Fax:77/999-630, E-mail:rendeles@habi.hu

A vásárláshoz, kérjük jelentkezzen be!
English
Keresés
Keresõ használata
Használhatja bal oldalon a Termékek menüt, ahol termékkategóriánkénti lebontásban nézheti át kínálatunkat, vagy a Termékek menü felett található keresőt, amiben cikkszám, cikknév valamint gyártói cikkszám alapján kereshet az kínálatban. Fontos megjegyezni, hogy gyártói cikkszámra történő keresés esetén kérjük, csak az első kötőjelet követő számrészt (pl.: 80-3512123 -ból csak a 3512123) írja be a keresőbe, mert így több találatot kap a keresés eredményeként.
Termékek
Jogi nyilatkozat

Áraink az áfát nem tartalmazzák és forintban értendőek. Ajánlatunk, akcióink a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A közölt információk, adatok, besorolások tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk azokat a legnagyobb gondossággal kezeljük, de esetleges elírások, eltérések lehetségesek, amikért felelősséget nem tudunk vállalni.

Az oldalainkon található termék és márkanevek, logók, nemzetközi jelölések, termékképek és borítók a jogos tulajdonosuké, itt kizárólag információnyújtás céljából szerepelnek. Minden egyéb grafika, elrendezés vagy szöveges tartalom joga azonban a Habi Kft. tulajdona. Oldalaink bárminemű felhasználása, duplikálása, beágyazása csak előzetes, írásbeli hozzájárulásunk után lehetséges.

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett Jelszó
Állásajánlatok
LiveZilla Live Chat Software
 
John Deere kenőanyagok
Használt akkumulátor
Banner
Habi gumiköppenyek
Fogyasztói vélemény tanusítvány
http://facebook.com/habikft
Szállítási feltételek
BZTDA
Hydrosila
 
HBR
 
Traki szaki
Hírek
2020. május 05.
A HABI Kft. vidéki üzletei ismét a régi nyitvatartás szerint várják a vásárlókat, ez alól csak a...
2020. április 01.
Továbbra is biztosítjuk a mezőgazdasági gép és alkatrészellátást...
2020. január 17.
Több, mint 100 négyzetméteres kiállító helyszínünkön várjuk Önt szakképzett kollégáinkkal az AGROmashEXPO-n!
Korábbi híreink
 
Új Magyarország