Magyar
A HABI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1992. 09. 01-én alakult, és kezdte meg tevékenységét.
 
A társaság fő tevékenységi köre kezdetben az MTZ és T-25 traktor alkatrész nagykereskedelem volt. Nagykereskedelmi áron, saját tehergépkocsikkal kerültek szállításra viszonteladók részére.
 
Az eredeti orosz alkatrészek a gyártóktól kerültek beszerzésre, közvetítők kizárásával. Ukrajnából, Oroszországból, Belorussziából és az Európai Uniós tagországok közül Litvániából importálunk, ahol az évek során igen jó kapcsolatot építettünk ki, az árú beszállítása folyamatosan és zökkenőmentesen történik.
 
 A megkötött hosszú távú szerződések garanciát jelentenek a kifogástalan minőségű alkatrészek nagy mennyiségű, folyamatos és a legkedvezőbb beszerzési áron történő beszállítására.
 
1994. évtől kiskereskedelmi üzleteket is nyitottunk az ország különböző területén, ahol hasonló tevékenységű üzletek nem működtek. A Kft tevékenységének megkezdése óta kialakított viszonteladói hálózat kiszolgálása napjainkban is működik és évről-évre bővül.
 
Jelenleg megrendelések alapján 6 db tehergépjárművel heti rendszerességgel, 1-2 alkalommal szolgáljuk ki viszonteladóinkat a Kiskunhalas Szegedi út 71-73/A. alatt lévő központi nagykereskedelmi raktárunkból. Kiskereskedelmi egységeink közvetlenül a felhasználókhoz juttatják el termékeinket, melyek köre 2003. évben kibővült a Magyarországon használt mezőgazdasági illetve MTZ gumiköpenyek és csapágyak teljes választékával. Jelenleg az MTZ és T-25 traktoralkatrészek mellett mezőgazdasági munkagépek alkatrészeinek széles választékával várjuk kedves megrendelőinket, vevőinket . Üzleteink vonzáskörzetében működő mezőgazdasági Részvénytársaságok, mezőgazdasági őstermelők, illetve közvetlen felhasználók részére biztosítunk folyamatos kiszolgálást, igény szerint áru kiszállítást saját járműparkkal.
 
Belföldi kereskedelmi tevékenység mellett alkatrészek exportálásával is foglalkozunk, elsősorban a szomszédos Horvátország és Szerbia-Montenegró területére.