Magyar

Blog

2024.03.07.
Hírek

Lízing lehetőség a HABI-nál!

Vállalkozóként akár gépet, akár traktort szeretne vásárolni, a HABI már nemcsak széles kínálatával és kedvező áraival, de finanszírozási lehetőséggel is segít Önnek! 

Cégünk a CIB Lízinggel együttműködve, annak függő ügynökeként segíti a gazdákat gépparkjuk bővítésében, modernizálásában. A CIB Lízing finanszírozási kínálatában elérhető nyílt- és zártvégű pénzügyi lízing, illetve kizárólag állami támogatáshoz kapcsolódóan kölcsön konstrukció, és KAVOSZ ügyfelek részére is található finanszírozási megoldás. 
Vásárlóink a kamatozásról és a devizanemről is dönthetnek, és a törlesztés módja igazítható a szezonális árbevételhez, ha a vevőnek így kedvezőbb. 
A pénzügyi megoldásokat igénybe vehetik Magyarországon bejegyzett vállalkozások, egyéni vállalkozók, egyéni cégek, őstermelők és családi gazdálkodók is. 
A CIB Lízing pénzügyi megoldásaival az alábbi gépek és berendezések finanszírozhatók:

  • Szántóföldi növénytermesztés munkagépei
  • Állattenyésztéshez és öntözéshez használt mobil gépek
  • Kommunális gépek és berendezések
  • Motoros önjárógépek
  • Technológiai berendezések
  • Szárító és tisztító gépek
  • Gabonatároló- és malomipari berendezések

Bővebb információért keresse fel értékesítőinket az ország 27 pontján, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! 

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, pénzügyi tanácsadásnak, szerződéskötésre való ösztönzésnek, a benne foglalt adatok tájékoztató jellegűek. A HABI Kft. a CIB Lízing Zrt. függő ügynökeként végez pénzügyi szolgáltatás közvetítést a CIB Lízing Zrt-nek. A HABI Kft. közvetítői tevékenysége során eljáró felügyeleti hatóság a Magyar Nemzeti Bank (MNB), címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55. Az MNB a Hpt. szerinti adatokat tartja nyilván a HABI Kft.-ről. Ezen adatok a www.mnb.hu honlapon bárki által elérhetők és ellenőrizhetők. A HABI Kft. a megbízó CIB Lízing Zrt. pénzügyi intézmény nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli. A HABI Kft. közvetítői tevékenységéért kizárólag a CIB Lízing Zrt.-től, mint megbízójától részesül díjazásban. A CIB Lízing Zrt. minden esetben fenntartja a jogát, hogy hitelbírálati, kockázatkezelési szempontjai alapján egyedi feltételeket támasszon, illetve a finanszírozási feltételeket megváltoztassa, és/vagy dokumentumokat, igazolásokat kérjen be, vagy a finanszírozási kérelmet elutasítsa. A vonatkozó, fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára irányadó szerződési feltételeket a „CIB Lízing Zrt. Általános Szerződési Feltételeket Tartalmazó Üzletszabályzata gép, berendezés, jármű zárt végű és nyílt végű pénzügyi lízing, valamint visszlízing”, illetve a „CIB Lízing Zrt. gép, berendezés, jármű (ingóságok) vásárlásához nyújtott kölcsön, valamint ingóság fedezete mellett nyújtott kölcsön Általános Szerződési Feltételeket Tartalmazó Üzletszabályzata”, a vonatkozó díjtételeket, költségeket a Hirdetmények tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu/lizing oldalon a Nyomtatványok, kondíciók és díjak, szabályzatok alatt a Valamennyi finanszírozási fajtára vonatkozó tájékoztatók, hirdetmények menüpont alatt.
 

 

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve commentelhető!
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák